MENIU CAUTĂ
10 Iun. 2018 14:07

Elena Udrea, mesaj din Costa Rica despre mitingul PSD: „Trebuia făcut de mult. Din păcate, l-a organizat Dragnea”

Distribuie

Elena Udrea a transmis un mesaj din Costa Rica despre mitingul PSD, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook: "Trebuia făcut de mult timp".

Vă reamintim că, recent, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, în Dosarul Gala Bute.

Peste 100.000 de oameni au umplut Piaţa Victoriei, sâmbătă, 9 iunie, la mitingul PSD. Piața Victoriei a rămas plină de gunoaie, dupa mitingul PSD (FOTO&VIDEO)

 „Acest miting trebuia făcut de mult timp și România nu ar fi fost azi țara cu așa zis sistem democratic și stat de drept, în care se petrec cele mai mari abuzuri în justiție. Majoritatea tăcută avea nevoie să arate că este împotriva încălcărilor grosolane ale legii și ale drepturilor minime ale cetățenilor făcute de securiști și slugile lor. Dar nu s-a găsit cine să o organizeze.
 
 În Piață nu sunt doar psd-iști. Nici pe departe. Cunosc zeci de oameni care au votat și votează cu partidele din opoziție și care sunt acolo cu tot entuziasmul și convingerea.
 
 Din păcate, l-a organizat Dragnea… Uite așa a reușit Sistemul, încă o dată, să distrugă dreaptă politică românească și să îi facă facă mari pe PSD și pe Dragnea…”, a scris Udrea pe Facebook.


Citește și: Presa internațională despre mitingul PSD. AFP: 'O demonstrație de forță, într-un moment în care mai mulți lideri sunt vizați de dosare de corupție'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii