MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2019 23:49

VIDEO | Gafa ministrului Tineretului şi Sportului. Nu a știut cine e persoana de lângă el

Distribuie

Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, a venit marți la Parlament pentru dezbaterile asupra bugetului și a fost protagonistul unui moment comic. El nu a știut cine este persoana de lângă el, deși aceea era chiar persoana cu care a făcut bugetul pentru ministerul pe care îl conduce. 

Imaginile filmate marți, la dezbaterile pe buget din Parlament, în discuția despre bugetul de cheltuieli pentru bunuri şi servicii al Ministerului Tineretului și Sportului, au devenit virale pe internet.

În timpul dezbaterilor, Opoziția a vrut să ştie de ce bugetul de cheltuieli pentru bunuri şi servicii s-a majorat de la 2 milioane la 60 de milioane. Astfel, deputatul USR Claudiu Năsui a întrebat dacă 'doamna Pescaru poate confirma că indemnizațiile sportivilor intră la bunuri și servicii”.

Năsui s-a referit la Daniela Pescaru, secretar de stat la Ministerul de Finanțe, care stătea chiar în stânga ministrului.

„Cine este doamna Pescaru?”, a întrebat ministrul Sportului. „Doamna din stânga dvs cu care, în teorie, aţi făcut bugetul”, i-a răspuns deputatul USR.


Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: 'Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!'


 

Comentarii