MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 15:55 , de Elvira Gheorghiță

VIDEO/ Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București, a vorbit la Interviurile Libertatea despre suferințele ochilor în timpul verii

Distribuie

Prof. dr. Monica Pop, managerul  Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București, a fost invitată, miercuri, la Interviurile Libertatea Live, pentru a vorbi despre suferințele ochilor în timpul verii, mai ales atunci când petrecem mult timp afară într-o zi cu soare puternic.

Medicul a vorbit despre 'cea mai păcătoasă boală oftalmologică' întâlnită vara și care are de cele mai multe ori  ca sursă apa ștrandurilor sau a piscinelor.

Cine poate recomanda tratamentul în conjunctivită și riscul sfaturilor oferite de farmaciști  pentru această boală, dar și pentru ochii roșii după înot sunt alte câteva subiecte care le-a abordat profesor doctor Monica Pop.

În plus, medicul a explicat cum trebuie protejați ochii de soare și va prezenta riscurile atunci când stăm cu ochii în calculator, tabletă, telefon și televizor, dar și atunci când grădinărim sau pescuim în zilele cu mult soare. De asemenea, oftalmologul a vorbit despre alimentele benefice pentru ochi.


Citește și: România, exclusă de la Campionatul Mondial de rugby. Primul turneu final fără 'stejari'. Reacția FR Rugby


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii