27 Ian. 2013 17:34

Repetenți la facultate! Valeriu Zgonea şi Crin Antonescu și-au încheiat studiile superioare în opt și, respectiv, șapte ani

Distribuie

Cei doi preşedinţi ai Parlamentului, Crin Antonescu, liderul senatorilor, şi Valeriu Zgonea, şeful deputaţilor, nu s-au omorât cu şcoala. După cum reiese chiar din biografia sau din propriile declaraţii, primul a rămas repetent de două ori, iar al doilea, de trei ori!
Crin Antonescu a urmat cursurile de cinci ani ale Facultăţii de Istorie-Filozofie, dar le-a încheiat în şapte, doi ani repetându-i, “din proprie iniţiativă”, după cum a declarat acesta presei.
Liderul deputaţilor a lucrat ca lăcătuş
“Am decis să repet anul, împreună cu încă doi sau trei colegi. Ultimul an de studii l-am repetat pentru a evita ca, după absolvire, să primesc o repartiţie într-o localitate rurală, eu dorind să ajung la Tulcea, oraşul în care locuia familia mea”, a recunoscut Crin Antonescu.
Şeful deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, l-a depăşit însă. A terminat studiile de cinci ani ale Institutului de Construcţii în opt ani. Se pare că fostul lăcătuş-mecanic a repetat anul de trei ori.

Nici Băse nu s-a omorât cu învăţatul

La fel ca şi cei doi lideri ai Parlamentului, preşedintele ţării, Traian Băsescu (foto), nu a excelat ca elev, fiind considerat de nivel mediocru, din cauza notelor de 4 pe care le lua. “Aveţi un preşedinte care nu a fost premiat niciodată până în clasa a XII-a. Şi acum, când văd un profesor, cred că o să-mi pună un patru”, le-a spus Băsescu elevilor ieşeni, în 2005, la deschiderea anului şcolar.

Loading...
Comentarii