MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 12:13

Ponta, un nou atac la Dragnea: „Se ruga de Maior, când conducea SRI, să-i ajute iubita”

Distribuie

Liviu Dragnea se ruga de George Maior să-i ajute iubita. Victor Ponta a declarat marti, 13 martie, la un post TV că Liviu Dragnea se ruga de George Maior, pe vremea în care acesta conducea SRI (Serviciul Român de Informații), să-i ajute iubita, pe Irina Alexandra Tănase.

Ponta a refuzat, însă, să spună și ce anume voia Dragnea să obțină de la Maior pentru iubita sa.

Fostul premier a mai spus că nu înțelege de ce Dragnea a început brusc să-l antipatizeze pe Maior și a susținut că liderul PSD nu ar mai fi fost acum atât de luptător împotriva fostului șef al SRI și a lui Florian Coldea, dacă aceștia ar fi răspuns pozitiv rugăminților lui de a o ajuta profesional pe Irina.

Cine este iubita lui Liviu Dragnea. Irina Tănase vorbește trei limbi străine și „știe să se descurce'

'Eu cred că inclusiv ce s-a întâmplat la Congres (Congresul PSD din 10 martie 2018 – n.r.), 80% din alegătorii care au votat PSD în 2016 sunt dezgustați, scârbiți, le e rușine de Dragnea. O rușine! Nu s-a întâmplat niciodată așa ceva nici măcar la PCR! Dragnea n-a lăsat pe nimeni să vorbească. Discursul ăla cu.. în 2040. Poate în 2040 iese el din închisoare', a declarat Ponta, pentru B1 TV.

Și ieri, dar pe Facebook, Victor Ponta a avut o replică dură la adresa lui Dragnea, după anunțul creșterii inflației: Sexagenari îndrăgostiți de adolescente'CITEȘTE ȘI… VIDEO / Psiholog, despre iubita lui Dragnea: Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui 

Loading...
Comentarii