VIDEO | Poliţiştii bulgari şi-au dat singuri cu spray iritant în ochi, din cauza vântului, în timpul unui protest

Poliţiştii bulgari şi-au dat singuri cu spray iritant în ochi, din cauza vântului, în timpul unui protest

Momentul în care polițiștii bulgari au încercat să disperseze manifestanții adunați, luni, în fața Parlamentului de la Sofia, folosind spray iritant, a ajuns viral pe internet.

Oamenii legii nu au luat în considerare direcția vântului atunci când au folosit spray-ul din dotare și gazul iritant s-a îndreptat spre fețele lor și nu spre cele ale protestatarilor, potrivit mirror.co.uk.

Momentul în care mai mulți polițiști bulgari au fost orbiți de propriul gaz a fost filmat și a ajuns viral pe internet. În videoclip, se poate vedea cum oamenii legii se retrag pentru a se șterge la ochi și pentru a se spăla cu apă pe față.

Protestatarii s-au adunat în fața Parlamentului din Sofia cerând alegeri alegeri parlamentare anticipate și respect pentru democrația țării lor. Autoritățile bulgare au declarat că nimeni nu a fost grav rănit în timpul manifestațiilor.

<iframe width=”740″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/6vlTwkaMylg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>


Eroul din Noua Zeelandă! Povestea bărbatului care l-a pus pe fugă pe atacator în cea de-a doua moschee și a salvat zeci de vieți


Mai multe articole