Articol de Remus Vlad, Marți, 13 martie 2018, 14:58

La mijlocul lunii trecute, polițiștii din Prahova și o grupă de la trupele speciale de Poliție din Prahova au spart cu berbecele ușa unui apartament din București, în căutarea unei suspecte de înșelăciune. Adresa era greșită, iar suspecta nu locuise niciodată acolo, ci doar își făcuse la un moment dat buletinul la domiciliul respectiv.

Puși la podea cu pistolul la cap

Înăuntru, logodnica profesorului de istorie Corneliu Riegler  și părinții acesteia, oameni de peste 70 de ani. Mascații i-au pus la podea şi le-au pus pistolul în cap. Profesorul era la școală, a aflat ce se petrecea și a venit acasă, unde s-a lămurit repede că polițiștii aveau adresa greșită. I-a filmat, iar așa  incidentul a devenit public.

Profesorul este acum acuzat de ultraj

Spre deosebire de polițiștii care i-au spart cu berbecele ușa descuiată, locatarul a fost amendat cu 500 de lei și are acum un dosar penal pentru ultraj. Trei dintre polițiștii care au participat la acțiune au depus plângere la doar câteva zile de la descinderea la adresa greșită. Oamenii legii îl acuză că a țipat la mascați și i-a insultat. Rămâne de văzut ce soluție vor da procurorii din Prahova, pe masa căruia a juns dosarul penal.

Citește și: