Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Poștaș din Constanța, bătut că nu a adus alocațiile. A primit un pumn în față

Poștaș din Constanța, bătut că nu a adus alocațiile. A primit un pumn în față

Un poștaș din Constanța a primit un pumn în față de la un individ nemulțumit că angajatul Poștei nu a venit cu alocațiile copiilor. Polițiștii cercetează cazul, dar și inspectorii de muncă, pentru că poștașul a fost lovit în timpul serviciului și nu a mai putut să-și ducă la îndeplinire îndatoririle.

De Mihai Niculescu,

Poștașul de 52 de ani a fost bătut de un sătean din satul Runcu, comuna Pantelimon, județul Constanța. Agresorul s-a enervat extrem de tare când a auzit că poștașul nu a adus locațiile și l-a lovit pe acesta cu pumnul în față. Incidentul a avut loc acum câteva zile, pe 15 martie.

Angajatul Poștei a anunțat agresiunea la 112, apoi a plecat la spital împreună cu băiatul său.

”Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către CN Poșta Română SA” arată instituția, potrivit replicaonline.ro.


Citește și: O profesoară de matematică a gândit o aplicație care le permite elevilor să evalueze un curs! „Cât de bună a fost lecția pe care am predat-o?”