De Andreea Radu,

În anul 2010, în timpul unei petreceri de majorat, Shauna și Tom au făcut cunoștință printr-un prieten comun. Tom era îmbrăcat într-un costum de ninja, iar Shauna avea un costum de Mini Mouse, potrivit mirror.co.uk.

Tânărul s-a îndrăgostit imediat de Shauna, dar ea nu a fost interesată de o relație cu el. Ea povestește că în seara aceea nici nu i-a văzut bine chipul lui Tom când el a abordat-o.

La două luni după ce s-au văzut prima oară, drumurile li s-au întâlnit din nou și au ajuns să împartă un sărut. Deși Shauna a încercat să-l evite pe Tom, în aprilie 2011, după ce tânărul a insistat mult, cei doi au început o relație.

Cuplul a descoperit că are mai multe în comun decât și-ar fi închipuit: s-au născut în aceeași zi, la același spital și au locuit aproape unul de celălalt toată viața.

Acum, la aproape opt ani de când au o relație, cei doi au stabilit să se căsătorească pe data de 4 mai. Tom și Shauna spun că povestea lor de dragoste este bizara, cu toate coincidențele și modul în care s-au întâlnit pentru prima oară, dar tot aceste lucruri fac relația una specială.

Foto: Facebook Shauna Gracey 


VIDEO/ Maia Morgenstern, reacție la faptul că oamenii se roagă la chipul ei, într-o catedrală din Columbia: „E un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează”


 

 

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă