MENIU CAUTĂ
13 Noi. 2016 23:30

Preparatul minune a ajutat-o să devină mamă la 41 de ani

Distribuie

Preparatul minune i-a ajutat atunci când nu mai nutreau nici o speranță. După 11 ani în care au încercat din răsputeri să facă un copil, apicultorul Ștefan și soția sa, Constanța, și-au văzut visul cu ochii. Poate că nu tocmai la vârsta potrivită, dar cu siguranță datorită credinței și a încrederii pe care au avut-o într-un «leac» obținut din produse naturale.

Pasiune cea mare a lui Ștefan (Albinel) este apicultura. Iubește albinuțele și tot ceea ce produc ele. Acesta este și motivul pentru care, cu mulți ani în urmă, s-a hotărât să intre în rândurile apicultorilor. Ușor, ușor, lucrurile au început să prindă contur, iar afacerea să dea roade. Omul era super mulțumit de activitatea sa și îi însuflase oarecum pasiunea și soției. Dacă la începuturile relației lor, cei doi nu s-au gândit prea mult la un moștenitor, bărbatul având un băiețel din prima căsătorie, în urmă cu vreo 11 ani au decis că este timpul să-și mărească familia.

Și au încercat, un an, doi, trei, dar nu s-a întâmplat. Femeia a mers și a făcut investigații, iar doctorii i-au spus că este aptă din punct de vedere medical. Au mai încercat câțiva ani, dar tot nu s-a întâmplat nimic. Și uite așa au trecut 11 ani. Ștefan a ajuns la vârsta de 52 de ani, iar Constanța la 41. Se tot gândeau că poate nu le-a fost dat să aibă un copil, dar nu se împăcau deloc cu ideea.

preparatul minune facut de Stefan

La ultimul control medical, femeia a aflat că are multiple chisturi ovariene, destul de mari, și că din cauza acestora ar fi apărut problema infertilității. Vestea a întristat-o destul de tare, iar bărbatul ei și-a dat seama imediat că soția lui este ușor deprimată. Mai mult decât atât, acestuia îi era teamă ca nu cumva acele chisturi să fie cancerigene sau să declanșeze în vreun fel acestă boală. Atunci ia venit ideea să prepare un produs naturist care să o vindece pe Constanța și, de ce nu, poate să o și ajute să rămână însărcinată.

Și s-a pus pe treabă. A citit foarte mult despre efectele naturiste asupra organismului uman, iar apoi s-a apucat de treabă. 'I-am spus soției că o voi reactiva cu voia bunului Dumnezeu, iar ea mi-a zâmbit larg. Și m-am apucat de treabă. Am amestecat, după capul meu, cătină, ghimbir, hrean, 7 lămâi în coajă spălate și congelate, 50 ml tinctură propolis și miere. Le-am ras pe toate, le-am amestecat până la omogenizare și le-am lăsat 10 zile la macerat, undeva prin bucătărie. Apoi am început să mâncăm în fiecare zi din acest preparat. De trei ori pe zi câte o lingură. Și ea, dar și eu', povestește apicultorul.

După aproximativ o lună și o săptămână , când borcanul s-a golit, minunea s-a produs. Rețeta făcătoare de minuni, așa cum au denumit-o cei doi soți, a ajutat-o pe Constanța să rămână însărcinată chiar  «în perioada postmenstruală»  după cum spune bărbatul ei.

Medicii au fost și ei uimiți de reușita celor doi. Unii dintre ei i-au învățat chiar să «breveteze» acest preparat minune, iar Ștefan se gândește foarte serios la acest aspect. Au trecut de atunci mai bine de nouă luni, iar în urmă cu 11 zile, Constanța a dat naștere unui băiețel frumos și sănătos, al cărui nume este Albert.

'Eu sunt convins că minunea a fost posibilă datorită acestui «leac». Am cunoștințe, printre care și cadre medicale, care deja îl folosesc tot în astfel de scopuri și nu pot decât să mă bucur nespus. Nu vreau să creadă lumea că fac vreo recomandare. Nu, nicidecum!… eu doar povestesc un fapt real din viața noastră', a mai adăugat proaspătul tătic.

Ce trebuie să știm despre infertilitate

Specialiștii spun că un cuplu trebuie sa ceară ajutor atunci când nu există reușită după un an de încercări de a obține o sarcină pe cale naturală. Fac excepție femeile care au peste 35 de ani. Aceste ar fi bine să meargă la medic după 6 luni în care au încercat să obțină o sarcină pe cale naturală. Timpul lor este puțin mai limitat din cauza vârstei pentru că ovocitele nu mai au aceeași calitate după 35 de ani, iar sarcinile fie se obțin mai greu, fie pot exista probleme de anomalii genetice.

'Este bine ca respectivul cuplu să se adreseze unui specialist în infertilitate pentru că în felul acesta pot avea în timp mai rapid un diagnostic corect și un tratament adecvat problemei fiecărui cuplu', spune dr. Andreas Vitoulkas, medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competente în infertilitate.

Principalele cauze ale infertilităţii în cuplu

– Cariera – femeile uită practic să facă un copil, preocupate mai mult de serviciu şi de a face bani, iar când se trezesc e adesea foarte târziu;
– Endometrioza – această afecţiune a endometrului este o altă cauză importantă a lipsei unei sarcini, dar şi pentru aceasta există metode de vindecare. Există semne de endometrioză precum durerile menstruale, dar şi o analiza, CA125 care e un marker tumoral pentru ovare, iar anumite valori ale acesteia o pot trăda;
– Înfundarea trompelor- în acest caz problema se rezolvă cel mai simplu, mai ales că această afecţiune a stat la baza apariţiei fertilizării;
– În cazul bărbaţilor, stresul este principalul factor nonmedical care, acumulat cu un consum constant de alcool sau de ţigări afectează fertilitatea. Iar această problemă nu se rezolvă uşor.

– Un alt motiv important al infertilităţii bărbaţilor este calitatea slabă a lichidului seminal, din cauza căreia nu se poate realiza fecundarea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Protest pe centura Capitalei. Circulația a fost blocată
Loading...
Comentarii