Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cum arată Igor Dodon după accident. Prima ieșire publică după nefericitul eveniment. Plus: șeful SPP din Moldova vorbește despre ipoteza tentativei de asasinat

Cum arată Igor Dodon după accident. Prima ieșire publică după nefericitul eveniment. Plus: șeful SPP din Moldova vorbește despre ipoteza tentativei de asasinat

Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, și-a reluat azi activitățile obișnuite, la două zile după accidentul rutier în care a fost implicat.

Igor Dodon a recunoscut că mai are nevoie de supravegherea medicilor, iar din imagini se poate observa că are încă urme ale accidentului la nas.

„Am convocat o ședință operativă privind situația din țară şi privind agenda evenimentelor internaționale preconizate pentru perioada imediat următoare. În mod repetat, aduc sincere mulțumiri tuturor pentru urările de bine şi înţelegere faţă de mine şi rudele mele.0

Cu regret, o perioadă de timp va fi nevoie de supravegherea medicilor. Cred că ar trebui cu toţii să tragem concluziile de rigoare din situaţia creată şi mereu să ţinem cont de faptul că atitudinea etică, umană trebuie să predomine asupra tentaţiei de a manifesta pasiuni şi preferinţe politice, oricare sunt ele. Sănătate şi bunăstare tuturor!”, a anunțat Dodon.

N-a fost atentat

Anatolie Golea, șeful interimar al Serviciului de Protecţie şi Pază din Republica Moldova (SPPS), a dezminţit marţi afirmaţiile făcute de reprezentanţi ai Partidului Socialiştilor (prorus, de stânga), potrivit cărora accidentul rutier în care a fost implicat preşedintele Igor Dodon ar fi fost un atentat împotriva acestuia, informează Radio Chişinău.

Într-o intervenţie televizată, oficialul moldovean a ţinut să sublinieze că accidentul nu a fost provocat intenţionat.

Anatolie Golea a declarat că, la nivelul instituţiei sale, a fost analizată versiunea privind atentatul, dar s-a stabilit că a fost totuşi un accident.


Citește și:

VIDEO/ Make-up artist la Milano. Alina Bădicioiu aduce strălucire pe covorul roșu din capitala modei – FOTO