Declarația jignitoare a unui primar PSD: „În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii“

Primarul care i-a numit pe români «beţivi şi puturoşi»

Dumitru Voicu, edilul localității Micești din județul Argeș, s-a dovedit a fi cel mai vocal dintre cei 18 primari prezenți la întâlnirea oficială cu Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni.

Natalia Intotero a venit, marți, la Consiliul Județean Argeș, pentru a le transmite primarilor mai multe informații despre riscurile la care se expun românii atunci când pleacă să lucreze în străinătate, fără să se informeze. Dumitru Voicu, primarul comunei Micești, situată la 12 kilometri de Pitești, a dus discuția spre alte teme, scrie bitpress.

„În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii”, a declarat la întâlnire primarul Dumitru Voicu, conform sursei citate.

Edilul social-democrat a continuat apoi spunând că: „Imaginea negativă a României nu e făcută de românii care au plecat la muncă în străinătate, ci de românii de aici, care primesc bani din străinătate ca să ne denigreze ţara”.

Dumitru Voicu este primar la Miceşti din 1992. În mai 2015, edilul a rănit un agent al Poliției Locale Pitești, peste care a dat cu mașina, după ce a intrat pe interzis. În urma impactului, agentul Cristian Bădiţă s-a ales cu piciorul rupt, notează Adevărul.

Fiica primarului din Micești, concediată pentru că a pozat topless

În aprilie 2016, şi fata primarului din Micești a fost implicată într-un scandal. Roxana Voicu (foto) a fost numită consilier la cabinetul deputatului PSD Cătălin Rădulescu, însă a fost concediată, după ce a publicat pe contul său de Facebook mai multe fotografii topless de pe litoral.

La întâlnirea ministrului Intotero cu primarii din Argeş, o reacţie virulentă a avut şi primarul independent Virgil Baciu, din comuna Corbi:

„Anul trecut, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni avea un buget de 8 milioane de lei. Ce să faci cu 8 milioane de lei, când jumătate din buget înseamnă cheluieli de întreţinere? În tot acest timp, bugetul pentru minorităţi este de 100 de milioane de lei. Este inadmisibil! Cele două bugete ar trebui să fie cel puţin egale! Vă spun sincer că mă sperie exodul şi modul în care se simt cei plecaţi la muncă, în străinătate, adică părăsiţi, abandonaţi de statul român”.

sursă foto: ziaruldearges.ro


Citește și REPORTAJ/ Fără mâini și picioare, dar învață la o școală obișnuită. Lecția de viață a unei fetițe orfane din Vaslui


Mai multe articole