Primele fotografii de la nunta modelului Miranda Kerr cu fondatorul Snapchat

17 iulie 2017 14:06

Modelul Miranda Kerr și fondatorul Snapchat Evan Spiegel s-au căsătorit, în luna mai, în cadrul unei ceremonii restrânse. Acum, după aproape două luni, frumoasa australiană a pozat alături de soțul ei, în rochia de mireasă pe care a purtat-o la marele eveniment.

Nunta dintre Miranda Kerr și Evan Speigel a fost una restrănsă, cu doar 45 de invitați, dar și una care s-a desfășurat departe d eochii presei. Acum, modelul australian a apărut pentru prima oară în rochia de mireasă pe care a purtat-o, într-un pictorial realizat pentru revista Vogue.

Ea a pozat alături de soțul ei, multimilionarul în vârstă de 26 de ani. Totodată, Miranda (34 de ani) a povestit că nici nu își putea imagina o rochie de mireasă mai frumoasă. Rochia ei spectaculoasă a fost realizată de Maria Grazia Chiuri, noul director al casei de modă Dior.

✨❤️✨

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Such a magical day ?❤️?

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Kerr, în vârstă de 34 de ani, şi Piegel, în vârstă de 26 de ani, s-au cunoscut la o cină organizată de casa Louis Vuitton în 2014 și anul trecut în luna iulie s-au logodit.

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ✨❤️???

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Aceasta este prima căsătorie a lui Evan Spiegel, cel mai tânăr miliardar din lume, cu o avere estimată la 2 miliarde de dolari, și a doua pentru Kerr. Ea a mai fost măritată cu actorul Orlando Bloom, cu care a avut o relație de șase ani. Cei doi s-au căsătorit abia în 2010 și s-au despărțit trei ani mai târziu, în ciuda faptului că au împreună un băiețel, în vârstă de cinci ani, Flynn.


Citește și: REPORTAJ/ Comuna care s-a vândut aproape în întregime străinilor. Şomajul e la el acasă, iar oamenii trăiesc mai mult din pensii


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro