Mergi direct la conținut »
Primul interviu cu Sebastian Ghiță după plecarea acestuia din țară: ”Negulescu îmi pregătise o celulă mizeră”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Primul interviu cu Sebastian Ghiță după plecarea acestuia din țară: ”Negulescu îmi pregătise o celulă mizeră”

Primul interviu cu Sebastian Ghiță după plecarea acestuia din țară: ”Negulescu îmi pregătise o celulă mizeră”

Ion Cristoiu a realizat primul interviu cu Sebastian Ghiță după plecarea acestuia din țară, acesta fiind difuzat de evz.ro. În discuția cu jurnalistul, Ghiță a dezvăluit că procurorul Negulescu îi pregătise o celulă mizeră în care pusese bătăuşi.

Sebastian Ghiţă a acceptat să acorde un interviu maraton, de patru ore, în care a făcut dezvăluiri despre subiecte controversate precum relația cu șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea sau cum procurorul Negulescu îi pregătise deja celula la închisoarea de la Câmpina.

Interviul a fost realizat în Serbia, acolo unde Sebastian Ghiţă se află încă de anul trecut.

”Nu sunt un fugar. Poate că cei din presă ar fi trebuit să se gândească bine la cum vor folosi acest termen, pentru că e momentul să spunem foarte clar că atunci când viața unui om este în pericol acel om trebuie să aibă măcar șansa să-și apere viața. Astăzi, după un an, cred că vede toată România ce gânduri avea procurorul Negulescu. Îmi pregătise o celulă cu condiții mizere, pusese niște bătăuși acolo, îl mutase pe Blejnar dintr-o celulă în altă să-mi facă mie loc. Fusese la închisoarea de la Câmpina unde știa el sigur că judecătorii mă vor trimite. N-am cum să ignor că se tot lăuda că mă arde, că sunt un mort viu Dacă eu nu puteam să conving pe nimeni că omul e nebun și e în stare să facă rele, ce puteam să fac? Orice om are dreptul să se ferească de un astfel de om”, a spus Sebastian Ghiță.


Citește și: Cine este noua iubită a lui Alex Pițurcă. E o prezentatoare TV super-sexy | FOTO

Close
Închide
  Close