Mergi direct la conținut »
Primul părinte din Colectiv care vorbește după dezvăluirile Libertatea:
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primul părinte din Colectiv care vorbește după dezvăluirile Libertatea: "Confirmă ce știam de la pompierii care și-au cerut scuze de la mine cu lacrimi în ochi"

Primul părinte din Colectiv care vorbește după dezvăluirile Libertatea: „Confirmă ce știam de la pompierii care și-au cerut scuze de la mine cu lacrimi în ochi”

Eugen Iancu a povestit pentru Libertatea că știa de informațiile din articol de la pompierii care își cereau scuze pentru că “a fost haos, dezorganizare și n-au putut să ne salveze copiii.

De Răzvan Luțac,

Eugen Iancu, președintele asociației Colectiv GTG 3010, a reacționat în urma dezvăluirilor Libertatea, care a scris azi că autoritățile au ținut sub preș, timp de 4 ani, filmul intervenției în club, filmare realizată de ISU.

Confirmă ce știam de la pompierii care și-au cerut scuze de la mine cu lacrimi în ochi. Pompieri care spuneau că a fost haos, dezorganizare și n-au putut să ne salveze copiii

Eugen Iancu:

Eugen Iancu este tatăl lui Alex Iancu, decedat în urma incendiului din clubul bucureștean la doar 22 de ani.

“Arafat minte și va minți în continuare”, a adăugat Iancu. “Va vedea oculte, va spune că vreți să îi faceți rău, însă va minți la fel cum a făcut-o atunci. De aceea a ieșit acest film abia acum”, a punctat părintele.  

Libertatea va publica, de la 10:30, în direct în emisiunea Adrianei Nedelea – LA FIX, filmulețul integral al intervenției autorităților la incendiul din Clubul Colectiv, film ascuns timp de 4 ani. 

Close
Închide
  Close