În vreme ce alte televiziuni s-au agitat să producă showuri complexe și-au început filmările cu săptămâni în urmă, Pro TV a ales ca în ultima seară a anului să difuzeze o reluare. E drept, un episod-spectacol din Las Fierbinți, produs și difuzat la sărbătorirea Zilei Naționale a României din 2016.

Este vorba despre show-ul la care au participat, alături de actorii serialului, și vedetele postului din Pache Protopopescu, foste sau actuale: în comună, primarul Vasile organizează o mare sărbătoare la care sunt invitate Andreea Esca, Loredana, Iulia Vântur, Cove, Netty Sandu și, desigur, Mărgineanu cântă celebrele lui piese.

Ba, un moment din serial a devenit viral. Este vorba despre scena în care Celentano – interpretat de Adrian Văncică – recită o poezie despre țară.

Finalul mesajului însă este un îndemn: „Românie, ţara mea, astăzi este ziua ta/ Şi în loc de o urare, din pieptuţul meu de dac/ Am să strig în gura mare/ Iartă-mă, că nu mai fac/ Nu-i mai las să te mai fure/ Nu-i mai las să te înjure/ Nu-i mai las să-şi bată joc/ Şi de-o fi, ţi-i trec prin foc/ Şi sper ca în a mea viaţă să te văd din nou în faţă/ În faţă pe harta lumii/ La-mpărţeală cu jupânii/ Asta e, ăştia suntem/ Noi la bucurie bem/ Şi-ţi mai spun, nu mă feresc/ Românie, te iubesc!
În noaptea dintre ani, Antena 1 difuzează un show de divertisment, prezentat pentru al 19-lea an consecutiv de Dan Negru. TVR merge pe momente de arhivă, Kanal D are un show special de Revelion, prezentat de Teo Trandafir, iar la Național TV, gazda Revelionului e Corina Chiriac. .

Program TV de Revelion 2019. Dacă stai acasă în noaptea dintre ani, îţi spunem ce poţi vedea pe micul ecran

Urmărește-ne pe Google News