Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo luni, 27 mai. Cum va fi vremea în Capitală și în alte zone
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prognoza meteo luni, 27 mai. Cum va fi vremea în Capitală și în alte zone

Prognoza meteo luni, 27 mai. Cum va fi vremea în Capitală și în alte zone

Vremea continuă să se încălzească și luni, 27 mai, în toate zonele din țară. Excepții vor fi în Oltenia, unde vor fi înnorări și șanse de ploaie. În București, temperaturile vor crește simțitor, până la 28029 grade Celsius.

Cele mai ridicate grade din termometre se vor înregistra în Lunca Dunării și Câmpia Bărăganului. Este o zi fără mari surprize meteorologice, deci ploile ne vor ocoli la începutul următoarelor 7 zile.

În București, vremea va fi extrem de frumoasă luni, 27 mai. Se  vor înregistra 28-29 de grade Celsius la umbră și vom avea parte de o zi în general senină. Vor apărea și norii în special după amiază, însă șansele de ploaie vor fi minime. Vântul va face mai suportabilă căldura, căci va sufla cu o viteză de 18 kilometri la oră.

În Constanța, vremea va fi normală din punct de vedere termic pentru această perioadă a anului. Maxima zilei va fi de 22 de grade, iar minima de 16 grade.

Citește și

Alegeri europarlamentare 2019. De ce contează Parlamentul European. Cinci decizii ale eurodeputaţilor care au schimbat viața oamenilor din UE

Close
Închide
  Close