R. Kelly se confruntă cu noi acuzaţii de abuzuri sexuale. Două femei au povestit cum au fost luate de lângă scenă și duse într-o cameră de hotel

Rochelle Washington şi Latresa Scaff se alătură celor care l-au acuzat pe cântărețul R. Kelly de abuzuri sexuale. Femeile au povestit, într-o conferinţă de presă, cum bărbatul le-a oferit băuturi şi droguri la o petrecere organizată după un concert în Baltimore în anii 1990.

Ambele femei erau adolescente pe vremea când personalul de securitate de la un concert al lui Kelly le-a ales din public și duse într-o cameră de hotel unde Kelly le-a solicitat să întreţină raporturi sexuale.

În timp ce Rochelle a refuzat şi s-a dus la toaletă, Scaff a rămas şi a întreţinut raporturi sexuale cu artistul chiar dacă, potrivit acesteia, „nu avea capacitatea de a consimţi” din cauza băuturii şi a drogurilor care i-au fost date.

Una dintre femei a mai spus că a decis să se prezinte la poliție ca urmare a „tuturor celorlalte victime”.
Cele două sunt reprezentate de cunoscuta avocată Gloria Allred, care reprezintă şi alte femei care l-au acuzat pe R. Kelly.

Kelly, în vârstă de 52 de ani, a fost acuzat de abuzuri împotriva a numeroase femei, care cuprind o perioadă de circa 20 de ani. Artistul nu a fost niciodată condamnat şi neagă toate acuzaţiile.

În luna mai a anului trecut, R. Kelly a fost dat în judecată de o tânără care îl acuză de transmiterea unei boli venerice, sechestrare și agresiune sexuală. Victima, Faith Rodgers în vârstă de 20 de ani, susține că l-a cunoscut pe R Kelly la o petrecere, după concertul acestuia din San Antonio, Texas, din martie 2017.

Recent, fiica cântărețului a rupt tăcerea despre acuzațiile de abuz sexual care i se aduc tatălui său și spune că acesta „este un monstru” și că nu a vorbit cu el de ani de zile.

Foto: Northfoto


Borcea a fost transferat la Penitenciarul Spital Rahova. Deținutul a cerut să fie supus unor investigații medicale


Mai multe articole