De Ana Hațeg,

Într-o postare pe Facebook, Raed Arafat confirmă convorbirea avută cu jurnaliștii Libertatea cu privire la declarațiile ministrului Sănătății, Sorina Pintea, și neagă încă dată că i-ar fi reproșat acesteia ceva.

Șeful DSU spune că după ce a fost contactat de jurnaliștii Libertatea ”Am trimis un mesaj doamnei ministru să o întreb ce știe de acest subiect iar răspunsul a fost instantaneu ‘doamne ferește și a continuat cu alte mesaje prin care a negat că ar fi zis așa ceva, dar și faptul că așa ceva s-ar fi întâmplat, menționând că ce mi se întâmplă mie în perioada asta este ‘nedrept”.

În continuare, Arafat spune, încă, că după ce a ascultat înregistrarea publicată de Libertatea, îi cere ministrului să clarifice situația. ”Totuși, astăzi dimineață am auzit înregistrarea realizata de cei aflați în discuție cu ea atunci, unde doamna Pintea spune ca eu i-aș fi reproșat de ce a dat documente la instanță fără să mă întrebe […] În consecință, solicit doamnei ministru Pintea să clarifice public aceasta situație în cel mai scurt timp posibil”, încheie Raed Arafat postarea de pe Facebook.

Libertatea a publicat azi o discuție pe care reprezentanții victimelor de la Colectiv au avut-o pe 4 octombrie 2019 cu ministrul Sănătății. În aceasta, Sorina Pintea se plânge în fața lor că a fost mustrată de fostul ministru Nicolae Bănicioiu și de secretarul de stat Raed Arafat că a furnizat magistraților documente despre transportul în străinătate al răniților de la Colectiv fără să-i anunțe.

Întrebată de Libertatea, ministrul Sorina Pintea a negat că a spus așa ceva, fără să știe că există proba că a spus, înregistrată chiar în sediul ministerului său de reprezentanții victimelor de la Colectiv.

Citeşte şi:

Ascunderea filmărilor cu haosul de la Colectiv, parte dintr-o mare mușamalizare! „Cineva din serviciile secrete mi-a spus că nu e bine să-l atacăm pe Arafat, că se zguduie statul”

Raed Arafat susține că n-a știut de filmul ascuns, dar folosește fotografiile făcute de același pompier operator de la Colectiv când predă „Managementul Dezastrelor” la Facultatea de Geografie!

Digi24: Procurorii au făcut două solicitări la ISU pentru imaginile filmate, dar au primit doar câteva cadre din interiorul clubului

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

Dan Puric: "Am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem» Reacția lui Becali
GSP.RO

Dan Puric: "Am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem» Reacția lui Becali

Horoscop 28 februarie 2020. Balanțele fac planuri amănunțite
HOROSCOP

Horoscop 28 februarie 2020. Balanțele fac planuri amănunțite