De Adriana Nedelea,

”Nu e nicio trucare, dacă vreți mai multe informații, faceți o solicitare scrisă”, a fost reacția lui Aldea, care este în continuare în structura de conducere a companiei, fiind director pentru resurse umane și strategie.

Jurnalista Libertatea, Mirela Neag, a vorbit în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX despre trucarea licitației pentru garniturile de metrou de pe magistrala Drumul Taberei.

”Cazul licitației trucate din 2014 este un caz-școală care arată foarte clar de ce Bucureștiul este încremenit în timp la toate capitolele privind infrastructura. Indiferent că vorbim de termoficare sau transportul public”, a spus jurnalista.

La cinci ani după suspendarea acelei licitații ca urmare a dosarului deschis de DNA, Metrorex a deschis o nouă licitație pentru aceleași garnituri de vagoane.

”Spre marea surprindere, firma spaniolă CAF a fost acceptată să participe din nou, șeși în urmă cu patru ani a câștigat trucând licitația”, a explicat Mirela Neag.

DNA a anchetat licitația trucată în favoarea companiei spaniole CAF, dar a trimis în judecată doar doi români cu funcții mici, care în final au scăpat cu o pedeapsă ”cu suspendare”. Contractul semnat de Metrorex cu CAF a fost atunci anulat.

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci