De Adrian Ilie,

Amintind că propagarea de informații false despre competitorii electorali este o practică veche a PSD, Cristian Tudor Popescu crede că unii dintre cei la care a ajuns afirmația despre casca din urechea președintelui o vor crede în continuare, chiar dacă falsitatea ei a fost demonstrată.

”Rămâne un reziduu de inși cărora orice le-ai spune cât de ineptă este o astfel de presupunere – pentru că au un discernământ limitat și printre votanții PSD sunt mulți. Bieții de ei – vor rămâne cu convingerea că trebuie să fi avut el ceva în ureche”, a declarat C.T. Popescu.

Pe de altă parte, modul în care președintele a reacționat când i s-a cerut să precizeze clar dacă are cască sau nu. ”A răspuns spontan și foarte inspirat”, a spus jurnalistul, referindu-se la momentul când Iohannis a arătat spre cap spunând: ”Aici este casca”.

Potrivit lui C.T. Popescu, gestul arată „un grad ridicat de naturalețe”, chiar surprinzător din partea șefului statului.

Asta în pofida faptului că nu a fost menajat de către presă. ”Au fost momente în care președintele a fost înghesuit, la întrebarea dacă i-a cerut demisia Codruței Kovesi. A evitat răspunsul, dar măcar are meritul că nu a mințit”, a apreciat Cristian Tudor Popescu.

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'
Recomandări

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'

Potrivit acestuia, conferința de la sediul PNL a fost în contrast evident cu cea pe care Viorica Dăncilă a organizat-o mai târziu, la sediul PSD. ”Doamna Dăncilă a refuzat să răspundă la întrebări care nu-i conveneau, a dat răspunsuri ridicole”, a spus jurnalistul.

Un exemplu ar fi modul în care a reacționat fostul premier când a fost întrebată dacă își menține declarația potrivită căreia pe 10 august 2018 ar fi avut loc o lovitură de stat. ”Nu a răspuns la o întrebare precisă și, pur și simplu, a părăsit sala”, a conchis C. T. Popescu.

Foto: Inquam Photos/ Bogdan-Ioan Buda

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX. C.T. Popescu: ”Conferința de presă a lui Iohannis a fost una vie. Președintele a fost surprinzător de uman”

Iohannis anunță că organizează o dezbatere fără Dăncilă, dar cu politologi și jurnaliști: „Vasilica Dăncilă a fost parte a mârlăniei PSD”

Dăncilă, ironie la adresa lui Iohannis care le-a arătat jurnaliștilor că nu are căști în urechi

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci