Află ce înseamnă când te mănâncă palma!

20 iunie 2011 19:59

Te mănâncă palma… Să fie vreo ciupercă? Te-a mușcat un țânțar sau trebuie să cauți vreo semnificație mai… superstițioasă? Despre boli e bine să vobești cu un dermatolog, cu țânțarii ține de tine, iar despre chiromanție citește mai jos.

Dacă te mănâncă palma dreaptă…

… înseamnă că vei primi bani, iar dacă te mănâncă stânga superstiţia spune că vei plăti cuiva o sumă de bani. Multe popoare au această credinţa care provine din arta străveche a chiromanţiei – ghicitul în palmă. Exista şi un leac care, se presupune, te-ar ajuta să scapi de datorii: când te mănâncă palma stânga o freci de un obiect din lemn.

În chiromanţie, mâncărimea palmelor este un semn că noi energii trec prin mâini şi braţe. Mâna stângă este cea pasivă, pe când dreapta este activă.
Când te mănânca palma stângă…
… înseamnă că vei avea nevoie de anumite servicii sau de un ajutor, iar asta de cele mai multe ori costă bani. Când te mănâncă palma dreaptă înseamnă că energia iese din corpul tău sub forma unui produs sau serviciu pentru care probabil că vei fi plătită.
Cât despre leacul pentru palma stângă, se spune că atingerea unui obiect de lemn este o metodă de a scăpa de energiile negative – de aici şi obiceiul de a bate în lemn când vorbeşti despre ceva neplăcut – deci dacă eşti superstiţioasă scarpină palma stângă de colţul mesei.
Sursa: Unica.ro
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro