„Ce buze frumoase ai!” e cea mai bună replică de agăţat

15 decembrie 2010 12:09

Cum să abordezi o domnişoară pentru a o determina să te placă şi eventual să accepte o întâlnire? În realitate pare mai uşor decât online, dar şi acolo există anumite trucuri. În urma unui sondaj realizat pe site-ul badoo.com s-a descoperit care sunt cele mai bune replici de agăţat.

Astfel, au fost analizate peste 200.000 de conversaţii în 11 limbi între persoane de sex opus şi s-a ajuns la concluzia, că replica „Ce buze frumoase ai!” se bucură de cel mai mare succes, femeile fiind impresionate de această abordare.

Lăsând la o parte fraza câştigătoare, există anumite nuanţe, în funcţie de naţie. Astfel, americancele, franţuzoaicele, italiencele şi braziliencele sunt impresionate atunci când cineva admiră modul în care se îmbracă. Britanicele vor să audă că au picioare frumoase, iar spanioloaicele că au părul frumos. Pe de altă parte, femeile din Germania şi Canada sunt mai încântate atunci când un bărbat le admiră pielea, iar cele mai ciudate sunt olandezele şi portughezele, deoarece aşteaptă ca reprezentanţii sexului tare să le admire urechile.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro