Femeile atrăgătoare au gâtul gros

08 februarie 2009 14:36

Un studiu recent a demonstrat că femeile cu gâtul gros sunt mai atrăgătoare dar că sunt şi infidele. Echipa de cercetători americani au tras aceste concluzii după ce au întrebat mai multe tinere despre fanteziile şi aventurile lor sexuale. Studiul, condus de o echipă de psihologi, a fost continuat cu ajutorul mai multor bărbaţi, care au fost puşi să analizeze femeile şi să spună ce le inspiră fiecare în parte. Deşi bărbaţii nu au ştiut că răspund

0-123926-cuplushutterstock_130711091.jpgUn studiu recent a demonstrat că femeile cu gâtul gros sunt mai atrăgătoare dar că sunt şi infidele.

Echipa de cercetători americani au tras aceste concluzii după ce au întrebat mai multe tinere despre fanteziile şi aventurile lor sexuale. Studiul, condus de o echipă de psihologi, a fost continuat cu ajutorul mai multor bărbaţi, care au fost puşi să analizeze femeile şi să spună ce le inspiră fiecare în parte.

Deşi bărbaţii nu au ştiut că răspund de fapt la un chestionar sexual, aceştia au fost foarte atraşi din punct de vedere sexual de femeile cu gâtul mai “masculin”, însă se feresc să aibă o relaţie de lungă durată cu acestea deoarece simt instinctiv frica de a fi înşelaţi de ele.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro