30 Apr. 2012 10:44 , de admin

„Ultimele mele dorinţe sunt..” Povestea CUTREMURĂTOARE a unei fetiţe care nu-şi va serba decât o dată în viaţă ziua de naştere! VIDEO

Distribuie

Părinţii devastaţi ai fetiţei condamnate la moarte înainte de a înţelege că trăieşte au fost devastaţi de verdictul medicilor: copilul suferă de cea mai gravă formă de atrofie spinală musculară (SMA) şi va mai trăi maximum 18 luni.
Părinţii, după şocul iniţial, s-au gândit să se bucure cât mai mult de prezenţa fetiţei în viaţa lor şi încerce să ofere mai mult sens scurtei vieţi a copilului.
Ei au făcut un blog  pe care l-au numit Avery’s Bucket List (Lista cu ultimele dorinţe ale lui Avery) şi au trecut acolo, în numele copilului, ce ar vrea micuţa să facă atâta vreme cât e pe pământ.
„Imaginează-ţi că ai fost diagnosticat cu o boală genetică incurabilă, că ţi s-a spus nu numai că îţi vei pierde capacitatea de a îţi mişca mâinile şi picioarele, ci şi că undeva între acest moment şi următoarele 18 luni viaţa ta se va sfârşi. Ce ai face? Numele meu este Avery Lynn Canahuati, am aproape 5 luni, iar aceasta este realitatea vieţii mele. Înainte de a muri, aş vrea să reuşeşsc să fac unele lucruri. Aceasta este „Lista ultimelor mele dorinţe” (The Bucket List)”, a scris pe blog mama lui Avery în numele micuţei.
Dorinţele ei sunt lucruri aparent simple, dar adevărate repere şi bucurii ale copilăriei, ale adolescenţei,… ale vieţii: o petrecere aniversară, să vorbească cu mama şi cu tata, să facă o farsă cuiva, să îşi redecoreze camera, să facă o baie cu clăbuci, să meargă la o super petrecere… să meargă la un meci de baseball, să întâlnească o vedetă de baseball… şi să poată schimba ceva în ceea ce priveşte boala care ei îi va fi fatală.
Blogul lui Avery a devenit un adevărat fenomen pe internet. Mii de oameni au vrut să o ajute sp-şi împlinească dorinţele şi să-i ajute financiar pe părinţi, astfel încât aceştia să poată petrece cât mai mult din puţinul timp care le-a mai rămas alături de fetiţa lor.
Lista cu ultimele dorinţe ale micuţei Avery
P.S. Şi DA, Avery a ajuns pe terenul de baseball! Nu numai că a întâlnit vedete, dar chiar ea a fost vedeta stadionului!

foto: averycan.blogspot.com

Comentarii
← Inchide