Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Româncă adoptată de o familie din Italia, ucisă de o altă româncă și de iubitul ei italian. Nicoletta a fost înjunghiată mortal și incendiată

Româncă adoptată de o familie din Italia, ucisă de o altă româncă și de iubitul ei italian. Nicoletta a fost înjunghiată mortal și incendiată

Destin înfiorător pentru o româncă adoptată de mică de o familie din localitatea Marsala din Italia, împreună cu fratele ei. Nicoletta Indelicato, o tânără de 25 de ani, a fost găsită moartă, pe un câmp, trupul ei fiind carbonizat. Criminaliștii italieni spun că femeia a fost înjunghiată mortal și apoi incendiată. 

De Răzvan Mihalașcu,

Părinții adoptivi ai Nicolettei au alertat Poliția, după ce fiica lor a dispărut duminică, 17 martie. Oamenii au lansat un apel către localnicii din Marsala să-i ajute să-și găsească fata.

„Ajutați-ne să ne găsim fiica, suntem distruși”, spunea tatăl fetei românce în apelul său, care a fost distribuit și de primarul din Marsala, pe pagina sa Facebook.

Potrivit Rotalianul, Nicoletta și-a anunțat părinții în noaptea de sâmbătă că pleacă împreună cu mai mulți prieteni să petreacă în centrul istoric din Marsala.

„În jurul orei 4:00 dimineața m-am trezit și și am controlat să văd dacă s-a întors, dar Nicoletta nu era în casă, așa că am trezit soția și am început să o sunăm pe telefonul mobil. Telefonul era închis însă, răspundea mesageria vocală. I-am trimis mesaje pe WhatsApp, dar nici internet nu avea. Am așteptat în zadar câteva ore, apoi ne-am dus la carabinieri”, a mărturisit tatăl tinerei.

Mai apoi, părinții aveau să afle că Nicoletta a murit în chinuri groaznice, fiind arsă de vie, conform siciliaogginotizie.it. Criminaliștii italieni au interogat, miercuri, două persoane care au văzut-o ultima oară în viață pe tânără în noaptea de sâmbătă.

Este vorba despre Margareta Buffa, o tânără de 29 de ani, de origine română, și ea adoptată de o familie italiană din Marsala, și Carmelo Bonetta, în vârstă de 34 de ani, cetățean italian și agricultor de profesie.

sursa foto: siciliaogginotizie.it

Anchetatorii italieni au dat de urma acestora, după ce un barman a declarat că a văzut-o pe Nicoletta plecând alături de cei doi în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Interogată de procurori, Margareta Buffa a dat mai multe declarații contradictorii. Criminaliștii au aflat că ea și Nicoletta erau prietene și că în ultima perioadă tinerele avuseseră certuri.

În cele din urmă, Margareta Buffa a recunoscut că ea și iubitul său, Carmelo Bonetta, au ucis-o pe Nicoletta. De asemenea, tânăra a indicat și locul în care a fost îngropat trupul româncei.

Potrivit La Repubblica, Nicoletta Indelicato a murit, după ce a fost înjunghiată cu șase lovituri de cuțit, iar apoi trupul ei a fost incendiat. Până în prezent, procurorii nu au făcut public mobilul crimei.

Cei doi tineri suspectați de comiterea crimei au fost arestați, sub acuzația de omor și de profanare de cadavre.

Săptămâna aceasta, o tânără româncă, în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul în Brescia, o localitate din nordul Italiei, a fost găsită moartă  în casă. Cauza decesului ei este încă un mister.

sursă foto: Facebook


 

Citește și:

Operează 25 DE ORE pe zi! Conform tabelelor cu programul operator al Spitalului Județean Timișoara, dr. Mihai Ionac a operat și 25 de ore într-o singură dată calendaristică

Avocatul iranianului suspectat de DIICOT că a vrut să vândă inventarul Tezaurului României unor milionari ruși își apără clientul: «A vrut să-l dea statului și să fie despăgubit»

VIDEO/ Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, despre candidatura lui Rareș Bogdan: „E un lider de opinie și un om de succes”


 

 
 
Close
Close
Închide