De Mihai Niculescu,

UPDATE 22 august, ora 9:30: Inspectoratul de Poliție Județean Buzău precizează că tânăra sechestrată în Spania a fost eliberată „în numai 8 ore de la primirea unei sesizări” din partea unui român stabilit în Germania. Bărbatul a precizat că tânăra din Buzău este ținută cu forța într-un apartament din orașul spaniol Monzon, existând informații că ea ar fi fost bătută și violată.

„În baza datelor furnizate din România, autorităţile spaniole au efectuat o percheziţie într-un imobil, unde a fost identificată victima, o tânără de 24 de ani şi mai mulţi cetăţeni marocani.

Iniţial, victima a declarat că nu se află într-o stare de pericol, însă autorităţile judiciare spaniole au stabilit că aceasta prezinta pe corp răni mai vechi. A fost transportată la spitalul din localitate pentru asistenţă medicală, fiind cazată ulterior într-un Centru de Protecţie Împotriva Violenţei”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.


De la momentul apelului până când a fost pusă în libertate de mascații de la trupele speciale au trecut doar câteva ore. În acest timp, Poliția Română a comunicat datele omologilor spanioli, iar aceștia au găsit locația în care se afla victima.

Femeia de 24 de ani era ținută într-un apartament din localitatea Monzon și a reușit să-și sune familia din România, pe 16 august, spunând că este răpită și sechestrată în Spania, relatează Digi24.

Guardia Civil a lansat o operațiune de căutare și a reușit să identifice apartamentul în care era sechestrată românca. Polițiștii au găsit-o într-un pat, având răni pe un antebraț, ce ar putea fi de la un cuțit, potrivit 20minutos.es.

La percheziție s-au găsit 18 grame de cocaină și două de marijuana. Bărbatul de 36 de ani care a sechestrat-o pe româncă este acum cercetat în libertate.

Citeşte şi:

Amendă uriașă pentru arhitectul care a construit „Podul Constituției” din Veneția. Turiștii consideră construcția o adevărată capcană pentru ei

Un primar spaniol vorbește despre relația cu cei 12.000 de români din orașul pe care îl guvernează: „O colaborare nu trebuie să funcționeze pe sistemul: îți dau, îmi dai”

Ambasadorul afgan în Spania a fost tâlhărit pe străzile Barcelonei

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum