De Livia Lixandru,

După 11 ani de chin, italianul de 58 de ani a fost arestat de ofițerii din Santa Maria di Licodia, provincia Catania, Sicilia, pentru violență domestică, vătămare corporală și agresiune sexuală.

Mai mult, în ultima parte a relației, bărbatul îi fura iubitei sale și banii din pensia de invaliditate a copilului pe care ea îl avea dintr-o relație anterioară. Ca să o umilească, o obliga să muncească la câmp sau cu animalele toată ziua, iar seara încuia ușa casei, iar femeia era nevoită să doarmă în garaj, relatează Giornale di Sicilia, citat de Digi 24.

Sătulă de atâta suferință și umilință, anul trecut femeia a părăsit casa pe care o împărțea cu iubitul italian, moment în care bărbatul a devenit și mai violent. La un moment dat, acesta încercat să dărâme ușa casei fostei iubite cu un târnăcop, iar cu alte ocazii a amenințat-o cu cuțitul și cu toporul sau a aruncat cu scaune după ea.

Românca a făcut o primă plângere la carabinieri, iar după asta bărbatul a decis să se răzbune.

A intrat în casa femeii și a încercat să o sufoce cu o pernă spunându-i: „Dacă nu vrei să fii cu mine mai bine te omor”. Femeia a leșinat, iar el stropit-o cu apă ca să-și revină. Italianul a aplicat în continuare altă tactică: a rugat-o frumos să se întoarcă la el. Imediat ce bărbatul a părăsit locuința, femeia a sunat la carabinieri, scrie sursa citată.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Româncă sechestrată zece ani în Italia

În urmă cu un an, un alt caz șocant a ieșit la iveală. Românca sechestrată, violată și bătută de un italian, timp de zece ani, a avut curajul să povestească ororile prin care a trecut. Maricela C. a povestit într-o emisiune TV din Italia calvarul pe care l-a trăit alături de bărbatul italian în casa căruia se angajase.

A născut doi copii în urma violurilor italianului, care o bătea fără motiv, iar rănile i le cosea cu ață de pescuit. Când fiul ei a făcut câțiva anișori, bărbatul ăl învăța și pe acesta să dea în femeie.

În acel deceniu al groazei, Maricela a fost ținută în două apartamente și într-o magazie, de unde a fost salvată de carabinieri. Femeia se teme pentru viața ei, pentru că, familia italianului a amenințat-o. În timp ce acesta se află la închisoare în așteptarea procesului care urmează să înceapă în ianuarie.

Citeşte şi:

UPDATE| Dan Nica a fost validat pentru postul de comisar european, în CExN al PSD. Ursula von der Leyen, nemulțumită. Dăncilă trimite a treia propunere, pe Gabriela Ciot

Sorina Pintea, la Adriana Nedelea LA FIX, despre plata pe viață a tratamentului arșilor din Colectiv: ”Le suntem datori acestor tineri”

Reacția secretarului Primăriei Petrăchioaia în cazul elevei de 13 ani care a fost jignită și umilită de șoferul microbuzului școlar. CNCD s-a autosesizat

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase