Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, recunoaște că a fost operat de cancer pulmonar. „Totul este bine acum”

07 august 2017 00:06

Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, a avut cancer pulmonar. Al doilea chitarist al formației The Rolling Stones, Ronnie Wood, în vârstă de 70 de ani, s-a operat în luna mai de cancer pulmonar, informează Agerpres, citând o mărturisire făcută de muzician într-un interviu publicat duminică de The Mail on Sunday.

Tumoarea a fost descoperită în timpul unei examinări medicale de rutină, a dezvăluit el în acest interviu realizat cu ocazia publicării cărții „Ronnie Wood: Artist”, dedicată sutelor de desene și picturi realizate de muzician în ultimii cincizeci de ani.

Medicul „a revenit anunțându-mă că am această supernovă arzând în plămânul stâng”, a povestit chitaristul, evocând ulterior teribila perioadă de așteptare a rezultatelor analizelor care determinau dacă tumora s-a răspândit sau nu.


CITEȘTE ȘI… Sunt copii de vedete, dar își câștigă singuri banii! Ce fac moștenitorii din showbiz în vacanțe | FOTO


Wood a aflat într-un final că tumora nu se răspândise și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. „Totul este bine acum”, a dat asigurări Wood, care a renunțat la fumat anul trecut, cu o săptămână înainte de nașterea gemenelor sale Gracie Jane și Alice Rose — al cincilea și, respectiv, al șaselea copil al muzicianului.

Chitaristul admite că nu a fost surprins de diagnostic, dată fiind viața sa marcată de excese, dar mărturisește că a avut întotdeauna un înger păzitor uimitor care a vegheat asupra sa.

Wood a venit la The Rolling Stones în 1975 pentru a-l înlocui pe Mick Taylor, care i-a succedat la rândul său în 1969 lui Brian Jones.


CITEȘTE ȘI…EXCLUSIV. La 71 de ani, Angela Similea lansează un nou album!


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro