De Andreea Radu,

Avocatul personal al președintelui american, Rudy Giuliani, a criticat în intervenția sa la postul de televiziune Fox News, considerat apropiat al președintelui american, că mai multe publicații ar fi eșuat să investigheze acuzațiile de corupție împotriva fostului vicepreședinte Joe Biden, potrivit Fox News.

Giuliani nu a dat niciun detaliu care să clarifice ce fapte l-ar incrimina pe Joe Biden, dar a menționat că acestea ar fi avut loc în Ucraina, China și România.

Reporterul Fox News a precizat în timpul emisiunii că echipa de campanie a lui Joe Biden a scris o scrisoare postului de televiziune spunând că Giuliani n-ar trebui să fie invitat în nicio emisiune pentru că jurnaliștii „îi permit să facă declarații absurde, nejustificate și să spună miniciuni sfruntate”, potrivit Digi24.ro.

„Eu nici n-apuc să închei o propoziție. Sunt contrazis imediat. Ia uitați-vă la un interviu cu oamenii lui Biden sau cu unul dintre lacheii democraților, ei primesc un sfert de oră pentru un răspuns. Și ei spun prostii, gen Hunter Biden nu e de vină, punct. Eu sunt contrazis la un minut după ce am deschis gura. Eu n-apuc să spun nimic. Motivul pentru care nu mă vor în direct este că ei știu ceva despre care voi nu vorbiți. Eu am totul aici”, a replicat Rudy Giuliani.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

De asemenea, avocatul lui Trump a continuat, afirmând că va face dezvăluiri despre România.

Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite.

Rudy Giuliani

Rudolph Giuliani nu este complet străin de România. Anul trecut, în luna august, avocatul lui Donald Trump a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis şi altor oficiali români, printre care Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, dar şi premierului Viorica Dăncilă, în care cerea „verificarea protocoalelor dintre Parchetul General și SRI şi stoparea presiunilor asupra judecătorilor”.

În acel document, Rudolf Giuliani își exprima „îngrijorarea în legătură cu prejudiciul continuu adus statului de drept în România, comis sub pretextul aplicării cu eficienţă a legii”.

După ce au aflat că scrisoarea a fost trimisă de Rudolf Giuliani președintelui Klaus Iohannis și președinților celor două camere ale Parlamentului, jurnaliștii americani de la The New York Times l-au contactat pe avocatul personal al lui Donald Trump încercând să afle dacă scrisoarea, a cărei autenticitate nu a fost contestată, a fost trimisă în numele administrației americane.

Giuliani a declarat atunci că, în ciuda faptului că îl reprezintă pe Donald Trump, el este „în continuare un avocat și un consultant independent”. El a spus că scrisoarea pentru România fusese trimisă prin intermediul companiei sale Giuliani Security & Safety, care a fost angajată de Freeh Group International Solutions, o companie de consultanță, condusă de Louis J. Freeh, fost director al FBI.

Citeşte şi:

Ne apărăm copiii | Dosarul șoferului de microbuz școlar din Dobrun acuzat că pipăia eleve a fost redeschis. Șeful Parchetului Tribunalului Olt spune că procurorul de caz a ”examinat superficial” acuzația de agresiune sexuală

Șapte rectori și-au câștigat dreptul la al treilea mandat, interzis prin lege, folosind călătorii în Maldive, Thailanda, Bosnia și Burundi!

Documente | Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci. Refuzi să dai bani pe meditații, ești amenințat cu repetenția!

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism