De Daria Maria Diaconu,

Da, în vârstă de 30 de ani, și Nat, în vârstă de 50 de ani, sunt protagoniștii unei povești incredibile. Cei doi s-au cunoscut în luna martie a acestui an și în data de 10 mai s-au căsătorit, evenimentul fiind unul extrem de luxos.

Când și-a cunoscut viitoarea soție, Nat i-a spus acesteia că era director executiv la o foarte mare companie din Hong Kong. Bărbatul i-a cerut mâna lui Da la numai o zi după ce a cunoscut-o.

Petrecerea de nuntă a celor doi a avut loc la un hotel de lux din provincia Brui Ram. La eveniment au participat numeroși invitați, însă numai zeece din partea mirelui. Chiar în noaptea în care a avut loc petrecerea de nuntă, Nat a plecat, sub pretextul că trebuia să ajungă de urgență în Hong Kong, acolo unde spusese că lucrează. Înainte de a pleca, acesta a luat cu el un cec în valoare de 1,6 milioane de baht, aproximativ 53.000 de dolari.

Apoi, bărbatul nu s-a mai întors, lăsând-o pe proaspata sa soție și pe familia acesteia cu mari datorii. Potrivit mamei lui Da, petrecerea de nuntă a costat 3,5 milioane de baht, echivalentul a 115.000 de dolari. Reprezentanții hotelului de lux unde a avut loc evenimentul au decis să nu-i mai ceară bani miresei pentru închirierea sălii, în schimb organizatorii nunții nu au fost la fel de înțelegători și au dat-o în judecată pe mireasă pentru a-și recupera banii.

În prezent, Da și Nat se află în proces de divorț, notează Bangkok Post.

FOTO: Bangkok Post

Citeşte şi:

Motivarea eliberării lui Borcea: recompensat de 41 de ori, a făcut sport, stăruitor în muncă. Neacordarea eliberării l-ar ”descuraja”

A luat un teren subevaluat de peste 150 de ori, a fost condamnat la 7 ani de închisoare, n-a făcut nicio zi de pușcărie! Cine este Puiu Popoviciu, omul pe care l-a consiliat fiul lui Joe Biden

8 cărți care au fost interzise în țările autorilor. Cenzura literaturii, practicată din China și Iran, până în Statele Unite

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"
GSP.RO

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise
HOROSCOP

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise