De Ana Hațeg,

”Trebuie să privim acest scandal într-o notă electorală evidentă. Pe Rudy Giuliani îl cunoaște o lume întreagă, este o personalitate foarte versatilă, o persoană care a reușit să scandalizeze de cele mai multe ori prin declarațiile sale. Trebuie să facem o distincție clară între modul în care americanii aleg să își facă campanie electorală și modul în care avocații americani își duc afacerile peste frontierele țării”, a explicat Claudiu Săftoiu.

Potrivit acestuia, dezvăluirile pe care le anunță Giuliani au legătură cu Puiu Popoviciu. ”În ceea ce privește dezvăluirile pe care le anunță Giuliani, este vorba de apărarea pe care, inclusiv casa de avocatură pentru care lucrează Giuliani, i-a asigurat-o lui Puiu Popoviciu. O apărare pe care Giuliani nu a ascuns-o, dar care i-a permis să cunoască destul de mult din ceea ce înseamnă anturajul de afaceri a lui Popoviciu. Aici intră fiul lui Joe Biden, Hunter Biden, care a fost la rândul lui consilier a lui Puiu Popoviciu.

Vorbim, practic, de o încrengătură de interese de afaceri și de o apărare formidabilă pe care și-a pregătit-o Puiu Popoviciu fugind din țară de sentință și condamnare”.

Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump și fostul primar din New York, a declarat în timpul unei intervenții la postul de televiziune Fox News că are informații despre afaceri murdare pe care fiul lui Biden, candidatul democrat la alegerile prezidențiale, le-ar fi avut în România.

Interesele din spatele zborurilor private care duc sute de îngrijitoare din România la muncă în Austria, în plină pandemie. Oficial, sunt „repatriate”
Recomandări

Interesele din spatele zborurilor private care duc sute de îngrijitoare din România la muncă în Austria, în plină pandemie. Oficial, sunt „repatriate”

 

Avocatul personal al președintelui american, Rudy Giuliani, a criticat în intervenția sa la postul de televiziune Fox News, considerat apropiat al președintelui american, că mai multe publicații ar fi eșuat să investigheze acuzațiile de corupție împotriva fostului vicepreședinte Joe Biden.

„Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite”, a spus avocatul lui Donald Trump despre Biden.

Giuliani nu a dat niciun detaliu care să clarifice ce fapte l-ar incrimina pe Joe Biden, dar a menționat că acestea ar fi avut loc în Ucraina, China și România.

Citeşte şi:

Ne apărăm copiii | Dosarul șoferului de microbuz școlar din Dobrun acuzat că pipăia eleve a fost redeschis. Șeful Parchetului Tribunalului Olt spune că procurorul de caz a ”examinat superficial” acuzația de agresiune sexuală

Șapte rectori și-au câștigat dreptul la al treilea mandat, interzis prin lege, folosind călătorii în Maldive, Thailanda, Bosnia și Burundi!

Mort cu mort | Despre declarația lui Iohannis, care a dat vina pe guvernarea PSD pentru accidentul din Ialomița

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense