SCANDALOS!!! Un MANUAL pentru CLASELE PRIMARE, cu IMAGINI SEXUALE EXPLICITE | FOTO

19 septembrie 2014 12:55

Părinţii dintr-o şcoală germană au simţit că explodează când au văzut în manualele copiilor lor de clasa I cum o doamnă aşază cu multă îndemânare un prezervativ pe penisul erect al unui domn. Au urmat imagini cu actul sexual, „liniştea” de după şi naşterea naturală a bebeluşului.

Seria de imagini desenate şi explicite face parte din lecţia „De unde venim noi?”, incusă într-un manual de educaţie sexuală care îi are ca protagonişti pe Lars şi Lisa, prezentaţi în diferite etape ale actului sexual şi până la naştere.
Editorul manualului, Loewe Verlag, a decis să-l retragă din şcolile din Berlin, unde fusese distribuit, după ce părinţii au făcut o serie de plângeri în acest sens, ajungând chiar până la Senat, notează Spiegel Online.
Realizatorii manualului nu au văzut o problemă decât în faptul că atât desenele, cât şi textul erau „prea avansate” pentru copiii de clasa I.
Mai interesant este însă faptul că, iniţial, reprezentanţii şcolilor unde fusese distribuit manualul au ignorat plângerile părinţilor. Conform publicaţiei citate, manualele nu au fost retrase din şcoală, ci doar „nu se mai află la îndemâna copiilor”.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro