Șeful de la Permise Auto Hunedoara a fost bătut pe stradă, în timp ce-și plimba câinele

Șeful de la Permise Auto Hunedoara a fost bătut pe stradă, în Deva

Ovidiu Martin, șeful Serviciului de Înmatriculări și Permise Auto din județul Hunedoara, a fost snopit în bătaie, pe stradă, în timp ce își plimba câinele. Cei care l-au agresat pe polițist s-au făcut apoi nevăzuți.

Incidentul a avut loc, luni seara, pe o stradă din Deva. Comisarul-șef Ovidiu Martin a ieșit la plimbare cu câinele său, iar, la un moment dat, mai multe persoane au început să arunce cu bulgări înspre patruped.

Potrivit martorilor, polițistul le-a spus să înceteze, însă tinerii l-au trântit în zăpadă și l-au bătut.

Soția lui Ovidiu Martin a sunat la 112, iar la fața locului au intervenit polițiștii.

„Ne-am autosesizat şi am deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Se fac cercetări pentru identificarea şi prinderea autorilor (…) Până în prezent, persoana vătămată nu a depus plângere. Conflictul nu are legătură cu funcţia publică a acesteia”, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, conform Ziarul Hunedoreanului.

Polițistul Ovidiu Martin a fost transportat la spital, dar nu a rămas internat. Medicii spun că bărbatul e în afara oricărui pericol.

„Bărbatul este angajat al Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto din subordinea Prefecturii Hunedoara. (…) Am întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În Deva există 64 de camere de supraveghere, iar la sediul Poliției Locale există un centru de supraveghere care monitorizează imaginile non-stop. Șeful Poliției Locale, Ioan Deva, susține că agresiunea în care a fost implicat Ovidiu Martin nu a fost surprinsă în imagini deoarece în zona în care a fost atacat nu este în aria de acoperire a camerelor, notează Mesagerul Hunedorean.

De asemenea, nicio patrulă a Poliției Locale nu se afla în zonă la acea oră. Din lipsă de personal, un singur echipaj patrulează pe timp de noapte în Deva.

Dacă vor fi găsiți vinovați, atacatorii riscă de la trei luni la doi ani de închisoare de pușcărie sau amendă.


Citește și Abia acum i-au luat carnetul și l-au trimis în judecată! La trei ani după ce a călcat-o pe Ana pe trecerea de pietoni și la o lună de la articolele din Libertatea, justiția s-a mișcat


Mai multe articole