MENIU CAUTĂ

Sex anal din dragoste pentru o minoră

Distribuie

Tânărul din Săveni, Botoşani, a povestit în faţa anchetatorilor că ar fi început să vorbească pe internet cu o fată din sat, însă când a aflat că are doar 12 ani a decis să nu o întâlnească. Cu toate acestea, după câteva luni, fata i-ar fi mărturisit că s-a îndrăgostit iremediabil de el şi tot ea ar fi venit în luna iunie cu o propunere cât se poate de indecentă – o partidă de sex ca-n filme! Băiatul de 20 de ani nu a putut refuza asemenea ofertă, aşa că cei doi au profitat de o zi în care copila era singură, tatăl ei fiind plecat în străinătate, cei doi fraţi mai mici erau la şcoală, iar mama, la muncă.

Fata a vrut să rămână virgină

Înainte de a se încinge atmosfera, puştoaica de 12 ani şi-a anunţat iubitul că există şi o condiţie – aceea ca atunci când totul se va termina, ea să fie încă virgină. Aventura lor a fost ţinută departe de ochii curioşilor mai bine de o lună, însă după o vreme, vecinii au intrat la bănuieli, iar zvonurile au ajuns şi la urechile mamei fetei, care, hotărâtă să afle ce s-a întâmplat între cei doi, a făcut reclamaţie la poliţie, mai ales că fata e minoră.
Examenul medico-legal a confirmat un contact sexual anal, iar, când au fost luaţi la întrebări, cei doi au recunoscut totul. Cu toate că partida de sex s-ar fi derulat cu acordul fetei, anchetatorii l-au acuzat pe băiat de raport sexual cu o minoră şi a fost arestat.

Comentarii