Aurel Ioniță, în vârstă de 56 de ani, din satul Croitori, comuna Uliești, și-a violat timp de un an fetița de 14 ani. Ororile au început când micuța avea 13 ani și se petreceau atunci când mama fetiței nu era acasă, fiind plecată la muncă, sau când aceasta dormea. Și mai grav este faptul că bărbatul și-a recunoscut cu nonșalanță fapta, însă spune că îi pare rău. Acesta susține că fetița nu i s-a opus, ci a păcălit-o.

„Am violat-o pe fata mea! N-am forţat-o, am păcălit-o. Dacă vrea ceva, bani, dulciuri, să stea. Și a stat. N-a zis nici da, nici nu. N-am bătut-o, a stat. Nu ştiu ce mi-a trecut prin cap…prostia din capul meu. Acum îmi pare rău! Mă duc la închisoare şi când ies o să-mi văd de viaţa mea. Mă duc în Bucureşti, unde am lucrat înainte”, a declarat violatorul, potrivit gazetedambovitei.ro.

Bărbatul a fost reținut și dus în fața judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă. Victima a fost preluată de sora ei mai mare, care a fost dată spre adopție în urmă cu mai mulți ani.

Vecinii bărbatului sunt șocați de cele întâmplate și spun că acesta părea un tată iubitor, care se purta frumos cu fetița lui, dându-i mereu bani să își cumpere dulciuri.

Nu se știe cum au fost descoperite ororile la care a fost supusă micuța timp de un an. Sunt speculații că sora cea mare a fetiței a fost cea care a aflat, ori că mama l-ar fi prins pe tată în timp ce își viola fetița.

FOTO: gazetadambovitei.ro. 


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Oana Roman s-ar întoarce în televiziune, dar nu oricum. Vrea locul Mihaelei Rădulescu sau al Andreei Esca

 

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”
GSP.RO

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”