Și-a ucis soțul și apoi și-a mutilat iubitul cu acid, pentru ca acesta să-i fure identitatea bărbatului

O femeie din India și-a mutilat iubitul cu acid pentru ca acesta să îi poată fura identitatea soțului ei, pe care l-ar fi ucis. Femeia în vârstă 34 de ani a fost acum arestată pentru crimă, relatează mirror.co.uk.

Swathi Reddy, în vârstă de 34 de ani, a vrut să-și ucidă soțul pentru a putea să trăiască fără probleme alături de iubitul ei. Aceasta a pus la cale un plan șocant, în încercarea de a înșela rudele.

Femeia, care a urmat cursurile pentru a deveni asistentă medicală, și-a anesteziat soțul, iar apoi l-a lovit până l-a ucis. Ajutată de iubitul ei, femeia a dus trupul bărbatului într-o pădure din apropiere și l-a incendiat.

Ulterior, ea și-a mutilat iubitul cu acid, pentru ca acesta să-i ia locul bărbatului ei. Ea l-a dus pe bărbat la spital, susținând că acesta a fost atacat în locuința sa de patru persoane.

După aproximativ două săptămâni, socrii femeii au intrat la bănuieli, deoarece au observat că fiul lor are alte gesturi. Aceștia au mers la poliție, iar faptele femeii au ieșit la iveală. Swathy Reddy și iubitul ei au fost arestați.


Citește și: Ce spune expertul grafolog despre criminala de la metrou: are complex de inferioritate, se credea urâtă și era depresivă


Mai multe articole