MENIU CAUTĂ

Sicriul cu trupul criminalului Lepa nu a fost primit în capela cimitirului unde va fi înmormântat

Distribuie

Joi, la o săptămână de când poliţistul ucis în misiune de Ionel Marcel Lepa a fost condus pe ultimul drum, de peste 2.000 de oameni, va fi înmormântat şi criminalul său. Sicriul cu trupul acestuia nu a fost însă primit în capela cimitirului. Astfel că, Ionel Lepa va avea parte de o slujbă simplă, oficiată de un singur preot, o slujbă specifică în cazul persoanelor care se sinucid.

Ionel Lepa, în vârstă de 47 de ani, s-a sinucis chiar în celula în care era încarcerat. După ce medicii legişti au efectuat necropsia, trupul neînsufleţit a fost ridicat de către rude şi dus la Lugoj. Familia a vrut să depună sicriul la capela cimitirului de pe strada Hezerişului, acolo unde este şi locul de veci al lui Lepa, însă preotul de aici a refuzat, scrie sursadevest.ro.

Mitropolitului Banatului, care s-a interesat despre această situaţie şi spune că Ionel Lepa ţine de o altă parohie. Drept urmare, rudele au dus sicriul la o altă capelă, urmând ca mâine să fie luat de aici şi dus în cimitirul de pe strada Hezerişului, unde va avea loc înmormântarea, potrivit Observator.tv.

Citește și

Pentru diareea senatorului PSD de Suceava s-a înălțat un elicopter, pentru o femeie arsă în Timișoara pe mai mult de 50% din suprafața corpului s-a găsit doar o ambulanță care s-o ducă la Viena! Benzina și rovinieta au fost plătite de rude!

Citește mai multe despre capelă și criminal pe Libertatea.

Comentarii