Mergi direct la conținut »
Momentul în care Simonei Halep i-au dat lacrimile lângă antrenorul ei. Dezvăluirea emoționantă a lui Darren Cahill
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Momentul în care Simonei Halep i-au dat lacrimile lângă antrenorul ei. Dezvăluirea emoționantă a lui Darren Cahill

Momentul în care Simonei Halep i-au dat lacrimile lângă antrenorul ei. Dezvăluirea emoționantă a lui Darren Cahill

Simona Halep și antrenorul său, Darren Cahill, au plâns când au revăzut finala de la Roland Garros. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Simona Halep (Nr. 1 WTA) și australianul Darren Cahill, în cadrul unui interviu pentru WTA Insider, în care au analizat cel mai bun an din cariera româncei, 2018.

„A fost greu să revedem împreună finala de la Roland Garros. Au fost niște emoții imense. (…) E foarte frustrant să fii spectator. Te simți neputincios. Când m-am uitat din nou cu ea la meci, am putut să discutăm despre ce gândea și ce simțea în acele momente. Am analizat tot meciul. Sloane a jucat fantastic în primul set. Simona a făcut apoi a făcut niște schimbări, a venit la fileu, a presat-o pe americancă și nu i-a mai dat timp să se așeze. A lovit mai adânc și apoi finala a devenit o bătălie fizică. Șansele Simonei cresc considerabil când se ajunge în acest punct„, declarat Cahill, care a trăit intens , atunci, finala câștigată de Simona Halep la Roland Garros, în fața jucătoarei Sloane Stephens (25 de ani, 10 WTA).

Află care a fost momentul ce i-a făcut pe cei doi să plângă, pe GSP.ro!

Anul acesta, la începutul lunii iunie, Simona Halep a câștigat turneul de la Roland Garros, fiind primul titlu de Mare Șlem pentru sportiva noastră. „Visam la acest moment de la 14 ani”, declara ea, atunci, foarte fericită.

Află cine i-a schimbat viața Simonei Halep și „metodele” prin care a câștigat primul ei titlu de Mare Șlem, la Roland Garros.

  • FOTO – EPA

Citește și… FOTO | Povestea impresionantă a tinerei care a fost aruncată la tomberon în ziua în care s-a născut. Ce s-a întâmplat cu ea după 21 de ani


 

Close
Închide
  Close