De Cristian Burcioiu,

Individul a muşcat-o de piept

„Fie că este vorba de un fetiş, fie că ucigaşul s-a gândit că astfel va mai şterge cumva din urme, un lucru e limpede: chiloţii tinerei au dispărut. Au fost furaţi, cel mai probabil, de asasin. Oricum, individul şi-a lăsat atât amprenta dentară pe pieptul fetei, pe care a muşcat- o prin bluză, cât şi cea a mâinii drepte, imprimată pe gâtul victimei. Sunt infiltraţii mari de sânge care demonstrează asta. Autopsia a scos la iveală faptul că asiatica a fost violată şi anal. Au fost prelevate probe şi din cavitatea ei bucală, iar analizele ne vor răspunde şi la întrebarea dacă nipona a fost supusă şi unui act sexual oral”, ne-au dezvăluit surse apropiate anchetei.

Dată în urmărire chiar pe aeroport

Când au văzut că fata lor nu le trimite SMS-ul prin care să-i anunţe că a ajuns în Craiova, părinţii japonezei Yurika Masuno au sunat în România şi au cerut autorităţilor să demareze o anchetă. Nipona, văzută pecamerele de luat vederi miercuri, la ora 20.38, pe când era acostată de Nicolae Vlad, a fost dată imediat în urmărire. Cadavrul ei a fost descoperit a doua zi (n.r. – joi 16 august), iar Nicolae Vlad, individul arestat că a torturat- o, a batjocorit-o şi a ucis-o, a fost arestat din locuinţa sa sâmbătă, 18 august.

Trupul tinerei va fi incinerat timp de o săptămână, conform tradiţiei

Conform unor surse apropiate familiei, trupul neînsufleţit al japonezei Yurika Masuno va fi incinerat în ţara natală printr-un procedeu tradiţional. Corpul va fi supus, cu ajutorul unoraparate speciale, unor temperaturi ridicate, care vor conduce la desprinderea cărnii de pe oase. Scheletul curăţat astfel timp de aproximativ o săptămână va fi păstrat de familia îndoliată. Părinţii tinerei japoneze ar fi scos din buzunar aproximativ 7.000 de euro (sicriu, paşaport mortuar, transport) pentru a-şi duce fata moartă acasă.

CITEŞTE ŞI

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută