MENIU CAUTĂ
10 Noi. 2017 12:11

Smart shopping! Bluze cu printuri geometrice, sub 100 de lei

Distribuie

Outfiturile tale din acest sezon au nevoie de elemente fresh, asa ca ne-am gandit sa-ti propunem cateva bluze cu printuri geometrice care se incadreaza intr-un buget restrans.

 

Geometria asezata tacticos pe materiale a fost prezenta si pe podiumurile sezonului toamna-iarna 2017-2018. Am vazut aceste printuri la Prada, Chanel, Missoni, Tommy Hilfiger s.a., fie ca s-au regasit pe rochii, camasi, bluze ori pantaloni. Liniile, cercurile, patratele sunt elemente geometrice care pot avea un impact vizual imprevizibil mai cu seama daca sunt integrate in tinutele din sezonul rece, unde predomina griurile, marourile si alte nuante inchise. Pentru a da un plus de prospetime ansamblurilor tale de sezon, iti propunem cateva variante de bluze si camasi stylish si foarte accesibile.

 

 

Cercuri mari

 

Poate fi integrata deopotriva in outfituri office ori casual, cert e ca oricand ii poti da un vibe edgy purtand-o cu pantaloni ori fuste din piele. Daca iti doresti s-o integrezi in tinutele pentru birou, poart-o cu pantaloni-tigareta ori cu fuste conice midi, dresuri negre, transparente, si botine ori cizme.

Show now: departmentstore.ro, 99,9 lei

 

 

Dungi with a twist

 

in acest caz, twist-ul este dat de manecile dantelate. Acest detaliu ofera un vibe romantic pe care poti sa-l potentezi ori sa-l temperezi in functie de stilul personal. Poarta aceasta bluza cu jeansi ori pantaloni cu talie inalta si botine ori ghete din piele lacuita, cu sireturi.

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

 

Linii generoase

 

Poart-o asa cum e propusa mai jos, cu pantaloni din piele, trei sferturi si cu botine ori integreaz-o intr-un ansamblu cu pantaloni cu talie inalta si un mantou structurat.

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

 

 

Orizontal + veritical

 

Integreaza aceasta camasa in outfituri casual sau poart-o la birou, e perfecta in oricare dintre cele doua contexte. Poart-o cu pantaloni rosii si botine rosii, poart-o cu jeansi ori cu o fusta midi dintr-un material mai gros.

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

Comentarii