Înfiorător! Se redeschide adăpostul groazei de la Stupini!

28 aprilie 2012 15:28

Reprezentanţii unor ONG-uri germane s-au arătat scandalizaţi, zilele trecute, când au aflat că primăria din Braşov vrea să redeschidă apăpostul de animale de la Stupini, unde în toamna anului trecut zeci de câini au fost găsiţi morţi.

Câini sfâşiaţi, omorâţi în propria mizerie sau lăsaţi să moară de foame în noroi. Imagini groaznice au fost filmate în toamna 2011, atunci când organizaţia germană BMT (Bund Gegen Missbrauch der Tieren) a preluat Azilul de câini de la Stupini. Nemţii, care au finanţat închiderea padocului din Braşov şi au sprijinit asociaţiile de protecţia animalelor pentru a inaugura unele care să corespundă normelor UE, au fost scandalizaţi când au aflat că autorităţile locale s-au răzgândit.
Conducerea Serviciului Poliţia Animalelor a dat asigurări că nu va mai permite ca animalele să se mănânce între ele. „Acolo unde sunt mai mulţi câini, se întâmplă să se şi bată între ei. În momentul în care se observă că într-un grup există un câine m ai agresiv, el este separat de grup. Astfel de chestiouni se întâmplă şi nu numai la noi”, a precizat Flavius Bărbulescu.
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro