ATENŢIE, VIDEO INDECENT de la o şcoală din Cluj. „Vreau să te văd goală, dezbracă-te”

06 februarie 2013 17:23

La colegiul naţional „George Bariţiu” din Cluj Napoca, unde învaţă elevi de şcoală primară, gimnaziu şi liceu, este haos în pauze.

Un cititor Libertatea ne-a semnalat ce se petrece în curtea liceului în timpul pauzelor. Elevii fumează fără nici o grijă şi în boxe se aude o melodie cu versuri obscene. Cu toate acestea, se pare că nimeni nu a luat vreo măsură.
Potrivit cititorului nostru, „la Colegiu National „George Baritiu” din Cluj-Napoca, in timpul pauzelor, merge melodia lui Eli – Studenta, desi acolo invata si elevi ai claselor I-VIII. Colegiile ar trebui sa ia anumite masuri asupra melodiile rulate in pauza deoarce daca analizam versurile melodiei nu sunt tocmai „educative ” pentru elevii claselor I-VIII”, menţionează acesta.
Mai mult, tânărul a realizat un filmuleţ pe care l-a postat pe Youtube, în care se pot auzi versurile obscene, care susţine că se aud din curtea instituţiei de învăţământ, şi se poate observa comportamentul elevilor.
„In video postat pe Youtube putem observa in partea de jos a imaginilor cum elevii fumeaza fara nici o problema in incinta scolii. Toate acestea dupa scandalul de la liceul din Targul Frumos, in care 2 elevi ai claselor a IX au intretinut relatii sexuale in baie. Melodia se poate auzi pe fundal, iar in partea de jos se pot observa copii care fumeaza in incinta scolii”, ne-a semnalat cititorul.

Eşti elev al colegiului „George Bariţiu” din Cluj Napoca, profesor sau părinte al unui copil care învaţă acolo? Spune-ne dacă într-adevăr, versuri de acest gen se aud în timpul pauzelor şi dacă ştii că elevii fumează în curtea şcolii, fără nici o problemă.
Ce se aude în boxe?
Vreau să te văd goală, dezbracă-te, / Se vede clar că ai mai făcut, / Aşa ceva şi că ţi-a plăcut, / Pentru tine contează mult, / Să ştii cât de bine pot să te…”
Ascultă melodia cu versuri indecente aici

AI OBSERVAT ELEVI CU COMPORTAMENT INDECENT, NEREGULI ÎN ŞCOLI, LICEE SAU GRĂDINIŢE? Aşteptăm informaţii, foto şi video pe adresa subiecte@libertatea.ro

SCENE ŞI MAI ŞOCANTE ÎNTR-UN LICEU DIN IAŞI

SAU CHIAR LA GRĂDINIŢĂ

  • INCREDIBIL! Grădiniţă închisă după ce o fetiţă de 5 ani le-a făcut SEX ORAL unor colegi
Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro