Cine este IOAN SABĂU, profesorul care s-a FILMAT FĂCÂND SEX ÎN ȘCOALĂ!

08 februarie 2013 13:22

Ioan Sabău, profesorul de sport care s-a filmat făcând sex cu o blondă în incinta liceului Traian Vuia din Satu Mare, se pare că are o avere ce depășește cu mult posibilitățile unui cadru didactic, conform site-ului gazetadenord-vest.ro.

Potrivit gazetadenord-vest.ro, Ioan Sabău are o avere destul de mare, deși are salariu de bugetar, fiind angajat ca profesor de sport la liceul Traian Vuia din Satu Mare, unde s-a filmat făcând sex cu o blondă. Acesta conduce un bolid de lux, al cărui cost este cuprins între 40.000 și 60.000 de euro. De asemenea, acesta i-ar fi cumpărat fiicei sale, studentă la Cluj-Napoca, un apartament şi o maşină produsă de cea mai mare companie auto din Germania.
Aceeași sursă, care citează persoane din învăţământ, susține că Ioan Sabău a fost suspectat că a obţinut beneficii financiare importante închiriind la negru sala de sport, a cărei încălzire este achitată din bugetul municipalităţii, şi că şi-a băgat banii în buzunar, acuzaţiile nu au fost niciodată dovedite.
Numele lui Ioan Sabău figurează, de asemenea, pe lista pusă la dispoziţia presei de senatorul Valer Marian, care arăta sumele încasate de conducerea PDL de la fiecare director de instituţie în parte, pentru a-l numi pe post. Sabău apărea că şi-ar fi cumpărat directoratul cu 3.000 de RON.
Ioan Sabău, fostul director al Colegiului Tehnic Traian Vuia, din Satu Mare, şi fost lider al organizaţiei municipale a PDL, este protagonistul unui uriaş scandal sexual, după ce au apărut înregistrări video în care este surprins făcând sex chiar în incinta unităţii de învăţământ.
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro