Șofer de microbuz, decapitat de un camion pe autostrada Timișoara – Lugoj. Bărbatul făcea pana pe banda de urgență / VIDEO

Șofer de microbuz, decapitat de un camion pe autostrada Timișoara - Lugoj

Imagini de coșmar, surprinse luni seara pe autostrada Timișoara – Lugoj, în dreptul localității Remetea Mare. Șoferul unui microbuz a murit pe loc, după ce a fost spulberat și aruncat la 50 de metri de locul impactului. Vehicului pe care-l conducea a fost proiectat într-un șanț, iar camionul s-a răsturnat, șoferul acestuia fiind grav rănit.

Microbuzul era staționat pe banda de urgență, iar șoferul acestuia făcea o pană la una dintre roți. Bărbatul a fost lovit în plin de un camion. Lângă microbuz se afla o femeie, pasageră în vehicul. Și ea a fost rănită, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Potrivit Opinia Timișoarei, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două ambulanţe SAJ şi 12 subofiţeri.

<iframe width=”740″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/1o946Tnd5i0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>


Citește și:

Concediată din Direcția Piețe Sector 4 ”pentru că n-am vrut să mă înscriu în PSD”, Elena Lefter a câștigat procesul, dar ”m-au trimis la  Control, unde se face și teren, deși am scleroză multiplă!”

VIDEO/ Scandal pe „taxa specială” de gunoi de la Sectorul 2. Cetățeni la ghișeu: „O bătaie de joc!” / Director din primărie: „Natura umană e rezistentă la schimbare!”

Trei ani de închisoare dacă te adresezi cu „tovarăşe”, 10 ani dacă promovezi doctrina printr-o organizație. USR vrea lege împotriva simbolurilor şi propagandei comuniste


Mai multe articole