Șofer rănit de o bucată de gheață trecută prin parbriz, la Bihor. Polițiștii caută un TIR

Șofer rănit de o bucată de gheață trecută prin parbriz, la Bihor. Polițiștii caută un TIR

Un șofer a fost rănit de o bucată de gheață desprinsă de pe remorca unui TIR, care i-a spart parbrizul mașinii. Accidentul neobișnuit a avut loc sâmbătă în Bihor, la intrarea în comuna Tileagd, pe DN1.

Bărbatul de 51 de ani a fost lovit la cap de bucata mare de gheață, care a străpuns parbrizul ca pe o foaie de hârtie și omul a ajuns de urgență la Spitalul din Oradea.

Potrivit martorilor, gheaţa s-a desprins de pe remorca unui TIR care circula din sens opus, spre Oradea. Bucata îngheţată a căzut peste autoturism, i-a spart parbrizul şi apoi l-a lovit direct pe şofer, care era singur în maşină.

Cel mai probabil, şoferul autotrenului nici nu a sesizat întâmplarea.

Victima a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Oradea. „A suferit un traumatism cranio-facial, este acum în investigaţii. Probabil va rămâne internat”, a declarat pentru ebihoreanul.ro dr. Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor.

Potrivit comisarului Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, victima nu a putut oferi detalii despre TIR-ul de pe care s-a desprins bucata de gheaţă. Astfel, identificarea autotrenului ar putea fi anevoioasă.

Sursa foto: www.alesdonline.ro


Citește și: CAMERA ASCUNSĂ | Dezastrul ecologic din nordul Bucureştiului: În 2018, s-au deversat ape uzate cât volumul Lacului Herăstrău!


Mai multe articole