„M-am interesat de aceste cifre pentru că îmi este imposibil să înțeleg cum în plină campanie electorală – o campanie care va ține până la finalul anului viitor, nimeni, dar nimeni nu are vreo preocupare în zona mediului”, spune Dragoș Pătraru.

„Marele merit al oamenilor aleși, al celor care aparțin statului, este acela de a crea instituții funcționale, insituții care să meargă și fără ei.

Am văzut știrea despre polițistul care nu a rezistat nici măcar o lună. Și-a dat demisia din Poliție după 20 de zile, un tânăr de 20 de ani. De ce și-a dat demisia? Pentru că nu a vrut să moară, zice el”, mai spune Dragoș Pătraru, în emisiunea Starea Libertății.

Un stat care dispare, un stat care nu se poate privi în oglindă ca să-și spună de ce boli suferă cu adevărat. Iar partidele politice, pentru că ele ne reprezintă -ele vorbesc despre aceste probleme, nu? – par mai aeriene ca niciodată. Sunt prea preocupate de ”Ba pe-a mă-tii”, ca să mai vadă și România.

Dragoș PătraruCiteşte şi:

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre înregistrarea cu Pintea și filmarea secretă de la Colectiv: „E halucinant. Și tot noi suntem nebuni?”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru critică bâlbâielile salvatorilor din imaginile filmate la Colectiv. „Se poate urmări limpede ce înseamnă un stat slab, prost echipat, practic nefuncțional”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre cum a luat-o razna piața chiriilor și cum ar trebui să intervină administrația locală pentru a ajuta oamenii: ”Coana Chiria la Berlin”

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile