„Cum eram noi mici cu grija să mergem la fotbal, să ne jucăm, așa sunteți voi cu armele, nenică: să terminați totul repede, ca să vă ocupați de arme, să mai cumpărați niște arme, să mai dați niște bani”, comentează Dragoș Pătraru.

Dragoș Pătraru consideră că investițiile trebuia să se îndrepte către alte domenii.

„N-ai sănătate, n-ai educație, dar când vine vorba de pușcoace, banu jos, ne rupem de la gură, plâng copiii la țâță de foame, se târăsc pensionarii prin parcuri costelivi. De-aia zic, pare atât de dubios când vă auzim mereu: în primul rând am plătit rachetele, în primul rând am achiziționat avioane, în primul rând explozii”, continuă el.

Cât despre rectificarea bugetară, Pătraru se întreabă de ce nu „ne revoltăm când vedem că cei mai mulți bani se taie de la Educație”.

„N-am văzut mare tristețe pe tema asta. Am văzut bucurie pentru bombardele în schimb. Mare bucurie. Și dacă ați fi doar proști n-ar fi o mare problemă, na, asta e societatea, atât poate ea să producă. Dar tare mi-e că aici e vorba de ticăloșie…”, conchide el.

Citeşte şi:

România într-un document al Comisiei Europene: în nicio altă ţară europeană nu mor atâţi oameni în urma unor boli din cauza cărora nu ar trebui să moară!

Ca să dea turcilor contractul cu tramvaie de 160 de milioane de euro, Primăria București a ignorat 6 nereguli sesizate de Agenția Națională pentru Achiziții Publice!

De ce vrea un senator PMP să interzică discuţiile despre gen din şcoli. „Aţi fi de acord să li se spună copiilor că Pământul e plat?”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor

Urmărește cel mai nou VIDEO