„Ce vreți, domnilor – ne spuneau generalii de la ISU – ce vreți, înregistrarea există, era aici, e în siguranță, nimeni nu ascunde nimic, luați-o, săracilor, uitați-vă pe ea până vă vine rău!”, comentează Dragoș Pătraru filmarea de la Colectiv, ținută secret timp de patru ani.

El punctează și faptul că este „jignitor modul în care ni se aruncă în față, nouă, cetățenilor, faptul că, de fapt nu s-a întâmplat nimic. Că, mai exact, suntem paranoici”.

Adică, vezi Doamne, am dezvoltat noi, populimea, opinia publică, o psihoză în masă. Așa, fără motiv, agitându-ne între noi ca rufele în mașina de spălat.

Dragoș Pătraru:

Realizatorul emisiunii Starea Libertății ajunge astfel la înregistrarea în care Pintea afirmă că fostul ministru Bănicioiu și secretarul de stat Raed Arafat i-au reproșat că nu i-au anunțat că a trimis documente la instanță în cazul Colectiv.

Toate acestea sunt înregistrate, sunt cuvintele doamnei Pintea acolo. Doamna Pintea vrea să apară ca un mic erou în fața victimelor din Colectiv pentru că a făcut marele gest de a preda autorităților documente din minister, documente cerute de instanță. Ca și cum, nu-i așa?, putea să n-o facă. E halucinant. Și tot noi suntem nebuni?

Dragoș Pătraru:

Citeşte şi:

Noi înregistrări despre blocarea aflării adevărului de la Colectiv. Ministrul Sorina Pintea: „Mi-au reproșat și Bănicioiu, și Arafat că am dat documente la instanță fără să-i anunț!”. Neștiind că există înregistrarea, ea neagă că a spus așa ceva

Raed Arafat îi cere Sorinei Pintea „să clarifice situația”, după ce ministrul Sănătății a fost înregistrată când spunea că el și Bănicioiu i-au reproșat trimiterea unor acte la instanță în cazul Colectiv, fără să-i anunțe

Adriana Nedelea LA FIX: „Corect era să știm și noi” e valabil pentru români sau pentru privilegiați?

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile