MENIU CAUTĂ
24 Noi. 2017 13:06

Patriarhia Română anunță că Stela Popescu va fi înmormântată la Cernica

Distribuie

Patriarhia Română anunță că Stela Popescu va fi înmormântată la Cernica, acolo unde are pregătit mormântul de mai mulți ani.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Patriarhie, preoţii de la Parohia Icoanei din Bucureşti, pe raza căreia se află locuinţa Stelei Popescu, actrița și-a pregătit de multă vreme mormântul în cimitirul de la Mănăstirea Cernica, acolo unde se află înmormântat și soțul ei, Mihai Maximilian, decedat în 1998.

'Actriţa Stela Popescu nu era doar o mare artistă recunoscută în România şi în străinătate, ci era şi o femeie credincioasă, participând adesea la slujbele bisericii, în special la Sfânta Liturghie. Primea cu multă bucurie vizitele pastorale ale preoților, mai ales înainte de Crăciun şi Bobotează, şi avea pereții casei împodobiţi cu foarte multe icoane', se arată în comunicatul de presă, care arată o altă față a celebrei actrițe.

De asemenea, preoții din parohia de care aparținea Stela Popescu spun că aceasta 'participa uneori la slujbele de parastas şi la agapele vecinilor din cartier, unde se purta cu modestie, având o atitudine de simplă normalitate, nu de vedetă, iar în dialogul cu ceilalţi manifesta echilibru şi înțelepciune'.

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actrița a fost găsită prăbușită în holul casei de către fiica sa. Stela Popescu a încântat milioane de români, dar a murit singură. Vineri, actrița va ajunge pentru ultima oară la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase', și va fi înmormântată duminică, la Cernica.


Citește și: Stela Popescu a încântat milioane de români, dar a murit singură


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii